دیدار ریاست و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با امام جمعه شهرستان سقز

نوشته شده توسط جمال شریف آذر در .

ریاست و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به منظور تبریک انتصاب حاج ماموستا حسینی به عنوان امام جمعه شهرستان سقز به دیدار ایشان رفتند. در این دیدار آقای دکتر کیوان شافعی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز حضور ماموستا حسینی را منشاء خیر و برکت دانسته و از خداوند منان برای وی توفیق روزافزون را خواستار شد.

دکتر شافعی به یادآوری اهمیت دانشگاه آزاد اسلامی و نقش آن در توسعه همه جانبه کشور و جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در سطح استان و شهرستان پرداخته واعلام نمودند؛ رسیدن به اهداف و ارتقا جایگاه واحد سقز، نیازمند حمایت های معنوی امام جمعه محترم و روحانیون معزز می باشد.

eeeee 2 copy  copy

دکتر شافعی در ادامه بیان داشتند؛ علی رغم تلاش های مستمر این واحد دانشگاهی در انجام رسالت خویش در راستای اعتلا و توسعه علم ، دانش و فرهنگ، نیازمند معرفی هر چه بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز از جانب شخص امام جمعه و روحانیون معزز شهرستان  به عموم مردم و بالاخص خیرین منطقه جهت ارائه مساعدت های معنوی و مالی برای تهیه امکانات و تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاه ها هستیم. این امر می تواند برای رسیدن به اهداف مورد نظر این واحد دانشگاهی و ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بهتر به دانشجویان کمک شایانی نماید.

ایشان در ادامه تأکید نمودند یکی از مهمترین اهداف دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز احداث پژوهشگاه های شاخص پژوه به ترتیب اولویت در سطح شهرستان و سوق دادن سرمایه گذاری ها، به سوی امور پژوهشی و کارگاهی با هدف ایجاد ارتباط بین دانشگاه و بخش صنعت می باشد و انجام این مهم ، فقط با همکاری ، همدلی و سرمایه گذاری در شهرستان سقز میسر خواهد شد.

eeeee 1

سپس حاج ماموستا حسینی امام جمعه شهرستان سقزضمن آرزوی موفقیت برای جامعه دانشگاهی شهرستان، به تجلی فرهنگ اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی و نقش مهم این دانشگاه در تعالی دانش و آگاهی بخشی به جوانان اشاره و اعلام نمودند؛ جامعه و دانشگاه لازم و ملزوم هم بوده و پیشرفت دانشگاه ، توسعه جامعه را به همراه خواهد داشت و در این راستا دانشگاه ها بایستی تعامل و همکاری با سایر نهادهای کشوری، استانی و شهرستانی برای رفع مشکلات داشته باشند.

ایشان ادامه دادند، با توجه به اهمیت تخصص، حضور نیروی های انسانی متخصص وجوان شاغل در دانشگاه آزاد اسلامی مبین تلاش و  آینده روشن برای شهرستان بوده و حضور این نیروی های فعال در آینده موجب توسعه شهرستان خواهد بود.

پیوند‌های مفید

آمار بازدیدکنندگان