انتصاب رییس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز

نوشته شده توسط جمال شریف آذر در .

با صدور حکمی از جانب آقای دکترکیوان شافعی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز آقای دکتر محسن بشارت به سمت رییس مرکز رشد واحدهای فناور این واحد دانشگاهی منصوب گردید.  آقای دکتر شافعی با اشاره به اینکه دانش، فناوری و نوآوری کلید توسعه پایدار و مبنای اقتصاد مقاومتی است، بیان داشتند تاسیس مراکز رشد در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی می باشد.

ایشان افزودند تاسیس مراکز رشد یا انکوباتور با حمایت از محققان و کارآفرینان کمک شایانی به تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی آنان می کند. دکتر شافعی در ادامه گفتند؛ مراکز رشد با در اختیار قراردادن امکانات و خدمات مشاوره ای لازم در زمینه های فنی و مدیریتی به ایجاد و توسعه شرکت های نوپا کمک می کند.

دکتر شافعی در ادامه بیان داشتند؛ تاسیس مراکز رشد یکی از اهداف اصلی دانشگاه آزاد اسلامی در دوران مدیریت دکتر میرزاده می باشد به گونه ای که تاکنون  100 مرکز رشد با 900 واحد و هسته فناور و 70 شرکت دانش بنیان در این دانشگاه راه اندازی شده است. همچنین بر اساس پیش بینی به عمل آمده تا پایان سال 1396 تعداد مراکز رشد بایستی به 150 مرکزارتقاء یابد .

IMG 0292 copy

ایشان در پایان مهمترین هدف دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز را راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور و عمل به سیاست ها و استراتژی های اسناد بالا دستی نظام و بستر سازی برای ایجاد فرصت های شغلی و توسعه فناوری های پیشرفته معرفی نموده و ابراز امیدواری کردند که این اقدام به بهبود و پیشرفت اقتصاد محلی و ملی منجر گردد.

آقای دکتر بشارت دکترای عمران - سازه‌های هیدرولیکی، فارغ التحصیل دانشگاه تبریز از مهر ماه سال 1387 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به عنوان عضو هیات علمی فعالیت خود را آغاز و هم اکنون از اساتید تمام وقت این واحد می باشند.

بصورت خلاصه می توان به برخی ازسوابق اجرایی و علمی ایشان به شرح ذیل اشاره نمود؛

طراح، کارشناس فنی و سرپرست پروژه های عمرانی در استان های مختلف بیش از 24 طرح و پروژه

کتاب‌های تالیف شده : 2 عنوان جلد با عنوان های ذیل:

• Besharat, M., “Innovative Optimization Method for Structures with Dynamic Loads”, Lambert Academic Publishing, Germany, December 2010.

·میر علی محمدی، محسن بشارت، «بناهای آبی»، انتشارات دانشگاه ارومیه، تألیف (در دست چاپ) پاییز 1395.

مقالات چاپ شده در ژورنال‌های معتبر و ISI بیش از 13 مقاله

پیوند‌های مفید