برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو (16 آذر)در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز

نوشته شده توسط جمال شریف آذر در .

در این مراسم آقای دکتر کیوان شافعی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن عرض خیرمقدم به میهمانان در مراسم و  بزرگداشت یاد و خاطره شهدای دانشجویی پیرو خط امام(ره) ، به سیر تاریخی روند حوادث انقلاب اسلامی ایران و واقعه روز 16 آذر پرداختند . ایشان اذعان داشتند 16 آذر(روز دانشجو) تبدیل به معیار خوبی برای مخالفت ونفرت از شاه ، مبارزه با استبداد و اسکتبار و تقویت روحیه میهن پرستی در ایران گردید و همین مسئله در اتحاد مردم برای تقویت انقلاب ،  تاثیری بسیاری داشت .

دکتر شافعی بیان نمودند؛ دانشجو به عنوان مهمترین رکن دانشگاه و یکی از اقشار تاثیرگذار جامعه با فراگیری توأمان علم و اخلاق، با مشارکت در فعالیت های علمی، فرهنگی و اجتماعی می تواند نقش بی بدیلی در راستای اهداف متعالی نظام  و تحقق اهداف نقشه جامع علمی کشور ایفا نماید. دانشجو به دلیل داشتن روحیه شادابی و جوانی و توان بالای یادگیری در جامعه پیشران محسوب می گردد.

IMG 0839

توسعه پایدار و متوازن یکی از مهم ترین اهداف اقتصاد مقاومتی است که پژوهش و فعالیت های دانش بنیان کلید اصلی آن می باشد. دانشگاهیان و دانشجویان با تلاش در ارتقای مرزهای دانش می توانند در تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور بسیار تاثیر گذار باشند.

اینجانب به نوبه خود ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای 16 آذر سال 1332، این روز بزرگ را خدمت آینده سازان و جامعه علمی کشور تبریک عرض نموده و امیدوارم با یاری خداوند و با مدد علم و ایمان در توسعه همه جانبه کشور کوشا و پویا باشند.

IMG 0843

آقای مهندس ورمقانی، معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان سقز در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن قدردانی از تلاشهای دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه شهرستان ، تبریک روز دانشجو و عرض خیر مقدم به حاضران در مراسم ، بیان داشتند: دانشجویان در روند توسعه پایدار شهرستان با ارائه ایده های عملیاتی، مشارکت کنند. ایشان ادامه دادند؛ علی رغم ثبت 16 آذر بنام  روز دانشجو می توان اذعان داشت با توجه به نقش مهم و سرنوشت ساز دانشجویان در جامعه و حضور آنان در عرصه های مختلف علمی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی می توان هر روز را روز دانشجو دانست.

مراسم با برگزاری تأتر دانشجویی و موسیقی ادامه داده شد و در پایان مراسم از دانشجویان نخبه علمی و مدال آوران عرصه ورزش دانشجویی تقدیر به عمل آمد.

IMG 0814

پیوند‌های مفید