جشنواره هنرهای رزمی به میزبانی واحد سقز

نوشته شده توسط جمال شریف آذر در .

به مناسبت ایام الله دهه مبارکه فجر و سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، جشنواره هنرهای رزمی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید.

1 1

این جشنواره با استقبال خوب هیأت های ورزش رزمی سطح شهرستان سقز روبرو گردید، به طوری که 210 نفر در قالب 15 تیم در دو بخش خواهران و برادران به اجرای نمایش رزمی پرداختند.

0001

روز سه شنبه 93/11/21  از ساعت  10 صبح خواهران در قالب تیم های یوگا، ژیمناستیک، ایروبیک، کیک بوکسینگ، تکواندو و کاراته شرکت داشتند که تا ساعت 12 ظهر به طول انجامید.

1 4

در بعداز ظهر نیز برادران در قالب تیم های پارکور، موی تای (دو تیم)، تکواندو، کیک بوکسینگ، جودو، ژیمناستیک، ووشو و کاراته به اجرای هنرهای رزمی پرداختند که تا ساعت 17 به طول انجامید.

1 5

در پایان هر کدام از بخش ها، مراسم اختامیه با حضور مسؤولان دانشگاه و اعضای محترم شورای شهر و پیشکسوتان ورزش شهرستان سقز برگزار گردید.

1 3

این جشنواره در سوله ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز و با همت انجمن علمی تربیت بدنی واحد سقز برگزار گردید.

پیوند‌های مفید

آمار بازدیدکنندگان