سخنرانی دکتر عبدالسلام کریمی، از نخبگان سقزی و از مدیران سطح استان، با موضوع آسیب شناسی افراطی گری مذهبی

نوشته شده توسط جمال شریف آذر در .

روز شنبه 93/11/18 ساعت 15 عصر سخنرانی دکتر عبدالسلام کریمی با موضوع آسیب­ شناسی افراطی­ گری مذهبی در سالن اجتماعات استاد دکتر محمد فاضلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید.

ابتدا دکتر محسنی ریاست واحد سقز ضمن خیرمقدم به مهمانان حاضر در سالن، به ارائه گزارشی از وضعیت دانشگاه، آمار و اطلاعات و نیز بیان چشم ­انداز توسعه دانشگاه پرداخت.

DSC07838

سپس دکتر کریمی با ارائه بیاناتی از حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، مبنی بر وحدت مسلمین و این که اختلاف افکنی در بین مسلمانان خط قرمز نظام است، صحبتهای خود را آغاز نمود.

کریمی با اشاره به آیه قرآنی « إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ» گفت که این امر مرجع و سنگ محکی است برمبنای اخوت مؤمنان دال بر راستای ایمان آنان نه تفاوت نژاد و قبایل آنان.

DSC07853

وی با اشاره به فتوای امام شافعی (رض) که فرمود: کسی که اهل  لا إله الا الله را تکفیر کند، خودش به کفر نزدیک­تر است، اقدامات تکفیری­ ها را به دور از روحیه دین برشمرد.

وی در ادامه افزود خداوند پیامبر را رحمتی برای مردم فرستاده است، و بنا بر گفته قرآن « قُلْ إِن كُنتُمْ تُحِبُّونَ اللّهَ فَاتَّبِعُونِي» شرط محبت و عشق به خداوند، محبت و تبعیت از رسول خداست، پس وسیله قراردادن پیامبر، در راستای اجرای امر خداوند است و با توجه به آیه 247 سوره بقره «قَالَ لَهُمْ نَبِيُّهُمْ إِنَّ آيَةَ مُلْكِهِ أَنْ يَأْتِيَكُمُ التَّابُوتُ فِيهِ سَكِينَةٌ مِنْ رَبِّكُمْ وَبَقِيَّةٌ مِمَّا تَرَكَ آلُ مُوسَى وَآلُ هَارُونَ تَحْمِلُهُ الْمَلاَئِكَةُ إِنَّ فِي ذَلِكَ لآيَةً لَكُمْ إِنْ كُنتُمْ مُؤْمِنِينَ» پس از رحلت پیامبر (ص) نیز، رحمت او مایه سکینه و آرامش مؤمنان است.

DSC00489

در پایان سخنرانی، پرسش­ هایی توسط حاضران مطرح شد که دکتر عبدالسلام کریمی دادند. این نشست با استقبال خوب دانشگاهیان و روحانیون سطح شهر روبرو شد.

DSC07859

پیوند‌های مفید