نشست استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در اعتراض به اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص)

نوشته شده توسط جمال شریف آذر در .

روز یک شنبه 93/11/5 نشستی اعتراض آمیز با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در ابراز انزجار به اهانت به ساحت مقدس حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) برگزار گردید.

این مراسم ساعت 12 ظهر در نمازخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز آغاز شد و محسنی ریاست واحد سقز به ایراد سخنرانی پرداخت.

DSC0777111 1

دکتر محسنی ابتدا با اشاره به آیه شریفه  « وَما اَرْسَلْناكَ اِلّا رَحْمَةً لِلعالَمينَ.» (ای پيامبر) ما تو را فرستاديم تا رحمتى بر اهل عالم باشی ( سوره انبیاء، آيه 107 ) اعلام داشت که پیامبر اسلام رحمتی برای همه عالم است و حتی حیوانات و نباتات نیز مشمول این رحمت اند، برای نمونه پیامبر(ص) می فرماید اگر شاخه درختی را بشکنید گویی، بال فرشته ای را شکسته اید.

محسنی در ادامه افزود؛ خداوند در دو جای قرآن کریم به جان گرامی پیامبر عظیم الشأن قسم خورده است که این، جایگاه والای ایشان را نشان می دهد، لذا بر ما واجب است احترام و تکریم ساحت والای وی را نگه داریم و از پیروان خالص مکتب آن حضرت باشیم.

ایشان با توجه با آیه «لَقَدْ جَاءكُمْ رَسُولٌ مِّنْ أَنفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُم بِالْمُؤْمِنِينَ رَؤُوفٌ رَّحِيمٌ» (به یقین رسولی از خود شما به سویتان آمد که رنجهای شما بر او سخت است و اصرار بر هدایت شما دارد و نسبت به مؤمنان، رؤوف و مهربان است. سوره توبه آیه 128). گفت که پیامبر دوستدار و دلسوز همه انسانهاست و بهترین و انسانی ترین چهره تاریخ بشر است و مایه رحمت است و ما نیز به پاس این نعمت بزرگ و بی بدیل باید دوست دار وی و مدافع راه و منش و مکتب او باشیم و تابع دین و برنامه های وی و در مقابل بی ادبی ها و گستاخی هایی که امروزه عده ای نادان در اروپا به نام آزادی بیان به ساحت مقدس وی روا داشته اند نباید بی تفاوت باشیم.

DSC0777111 2

شهباز محسنی در فراز دیگری از صحبت هایش به این آیه اشاره کرد:  « وَيَضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَالأَغْلاَلَ الَّتِي كَانَتْ عَلَيْهِمْ فَالَّذِينَ آمَنُواْ بِهِ وَعَزَّرُوهُ وَنَصَرُوهُ وَاتَّبَعُواْ النُّورَ الَّذِيَ أُنزِلَ مَعَهُ أُوْلَـئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ» (بار گرانشان را از دوششان بر می دارد و بند و زنجیرشان را می گشاید پس کسانی که به او ایمان آورده اند و حرمتش را نگاه داشتند و یاری اش کردند و از آن کتاب که بر او نازل کردیم پیروی کردند، رستگارند. اعراف آیه 157 ).

وی همچنین به اهمیت برپایی مراسم های مولودی خوانی در انتقال اطلاعات صحیح تاریخی و دینی به مردم پرداخت و پایان سخنان بیت شعری از مولوی بود در ستایش پیامبر (ص).

هزار جان مقدس فدای روی تو باد                         که در جهان چو تو خوبی کسی ندید و نزاد

پیوند‌های مفید

آمار بازدیدکنندگان