برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز

نوشته شده توسط فرزاد کریمی در .

همزمان با سالروز فتح خرمشهر، جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار گردید. دراین مراسم که با استقبال کم نظیر دانشجویان و خانواده های دانش آموختگان واحد سقز روبرو شد، آقای دکتر بهاء الدین رحمانی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و تبریک سالروز آزاد سازی خرمشهر، بیان داشتند؛ دانش آموختگان و فارغ التحصیلان باید بعد سپری کردن دوران پر نشاط دانشجویی به توانایی های درونی خود باور بیاورند و تمام سعی خود را در جهت عملی ساختن علومی که در دوران دانشجویی فرا گرفته اند، بکار گیرند و با این کار بتوانند گوشه از زحمات اساتید خود را جبران و مسیر توسعه کشور خود را هموار سازند.

در ادامه آقای احد شریفی به عنوان نماینده فارغ التحصیلان واحد سقز با اشاره به معنای لغوی فراغت و فارغ التحصیلی،  گفتند؛ دانشجویان که دوره تحصیلات خود را به اتمام می رسانند به دوره ای جدید از زندگی وارد شده و بایستی خود را برای حضور مفید در دوره جدید آماده  و مهیا نمایند.

این مراسم با اجرای موسیقی و تئاتر دانشجویی ادامه و در خاتمه به تعدادی از دانش آموختگان لوح تقدیر اهداء گردید.

پیوند‌های مفید

آمار بازدیدکنندگان