برگزاری کارگاه بررسی روانشناختی نزاع های خیابانی و مصرف مشروبات الکلی و راه های پیشگیری از آن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز

نوشته شده توسط فرزاد کریمی در .

کارگاه آموزشی بررسی روانشناختی نزاع های خیابانی و مصرف مشروبات الکلی و راه های پیشگیری از آن با همکاری اداره بهزیستی شهرستان سقز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید.

دراین کارگاه آقای مختار کریمی کارشناس امور اجتماعی بهزیستی شهرستان سقز ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص ریشه یابی نزاع های خیابانی و پرخاشگری در اجتماع ، به آموزش و یاگیری مهارت های کنترل خشم ، ارتباطات میان فردی و تلاش در دست یافتن به سلامت روحی و روانی به عنوان عوامل مهم درپیشگیری از نزاع های خیابانی اشاره کرده و سلامت جامعه را در سلامت روحی افراد دانستند .

ایشان در ادامه با تاکید بر رفتار بر اساس آموزه های دین مبین اسلام گفتند؛ رفتار پرخاشگرانه به لحاظ علمی افراد را دچار بیماری و احساس کاذب قدرت می کند و مهمترین علت  بروز  جنون آنی، آنان می باشد.

پیوند‌های مفید

آمار بازدیدکنندگان