دیدارریاست و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سقز

نوشته شده توسط فرزاد کریمی در .

ریاست و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به مناسبت تبریک انتصاب جناب آقای سرهنگ برزو تجاری  به سمت فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سقز ، با ایشان دیدار نمودند.

دراین دیدار آقای دکتر کیوان شافعی ریاست دانشگاه ضمن تبریک به سرهنگ تجاری، حضور ایشان در سمت فرماندهی نیروی انتظامی این شهرستان را مایه خیر و برکت دانسته و اذعان داشتند؛ دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز و نیروی انتظامی دارای پتانسیل های لازم برای شناسایی ، پیشگیری و رفع مشکلات جامعه می باشند. ایشان در ادامه بیان نمودند؛ این واحد دانشگاهی قصد دارد با بهره مندی از کادر هیات علمی مجرب و کارآمد دانشگاه در خصوص واکاوی علمی و عملیاتی فرآیند آسیب شناسی معضلات اجتماعی ، گامی مهم در افزایش تعاملات فی مابین بردارد.

دکتر شافعی با اشاره به لزوم بازآموزی و دانش افزایی کارکنان و پرسنل ارگانها و ادارات گفتند؛ این دانشگاه آمادگی دارد با برگزاری دوره های آموزش کوتاه مدت برای پرسنل نیروی انتظامی زمینه این امر مهم را فراهم نماید و همچنین با انتعقاد تفاهم نامه همکاری در حوزه های آموزشی و تحقیقاتی، همکاری های علمی بین این دو سازمان،  مستحکم تر گردد

سپس جناب آقای برزو تجاری ، فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سقز ضمن خیر مقدم به ریاست و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، با مثمر ثمر دانستن تعامل دانشگاه و نیروی انتظامی اعلام نمودند؛ با همکاری دانشگاه، شناسایی تهدیدها و آسیب های اجتماعی برای نیروی انتظامی تسهیل و فرآیند اقدام در پیشگیری از جرایم وبرخورد با این مشکلات سریعتر صورت خواهد پذیرفت.

ایشان با اشاره به برگزاری دوره های آشنایی با مضرات مواد مخدر و آ با مشکلات مصرف آن ، آسیب شناسی فضای مجازی و... در این دانشگاه،  ابراز داشتند؛ نیروی انتظامی آماده افزایش تعاملات خود با دانشگاه بیش از پیش می باشد.

پیوند‌های مفید

آمار بازدیدکنندگان