برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با فضای مجازی و آسیب های آن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز

نوشته شده توسط فرزاد کریمی در .

کارگاه آموزشی آشنایی با فضای مجازی و آسیب های آن با همکاری پلیس پیشگیری از جرایم اینترنتی شهرستان سقز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید.

دراین کارگاه آقای محمد رضا کوچک زاده کارشناس تشخیص پیشگیری پلیس فتای شهرستان سقز ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص فضای مجازی به دانشجویان به نکاتی همچون؛ عدم اطمینان از محرمانه ماندن اطلاعات افراد در فضای مجازی، عدم وجود افراد با هویت واقعی درفضای مجازی، عدم امنیت اطلاعات فردی و استفاده ابزاری از کاربران فضای مجازی توسط شبکه های اینترنتی هدف دار بیگانه و...به عنوان آسیب های جدی فضای مجازی اشاره و نسبت به خطر های آن برای خانواده ها هشدار دادند.

ایشان در ادامه گفتند؛ با توجه به استفاده بیش از حد جوانان (حدود 8 ساعت در شبانه روز) از اینترنت، بیشترین آسیب و خطر های این فضا در کمین این گروه سنی می باشد.

در پایان کارگاه دانشجویان سئوالاتی را در  این زمینه مطرح نمودند.

پیوند‌های مفید

آمار بازدیدکنندگان