برگزاری مراسم گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز

نوشته شده توسط فرزاد کریمی در .

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز همزمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (روز معلم و استاد) از اساتید و مدرسان تجلیل به عمل آمد. این مراسم با حضور امام جمعه معزز شهرستان سقز، نماینده محترم شهرستان درمجلس شورای اسلامی، معاونت محترم استانداری و فرماندار ویژه  شهرستان سقز، روسای دانشگاهها، ادارات و ارگانهای سطح شهر، اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای مراسم آقای دکتر کیوان شافعی رئیس دانشگاه، پیشرفت های چشمگیر و افتخارات این واحد دانشگاهی را مرهون تلاش ها وخدمات تمامی اعضای این دانشگاه و در رأس آنها، اساتید شایسته وخدمتگذار این مجموعه عنوان کردند.

دکتر شافعی، توجه به گفتمان توأمان علم و دین به عنوان گفتمان اصیل نظام و انقلاب، دوری از حواشی وحرکت همراه با برنامه برمبنای چشم اندازهاو سیاست های نظام را مهمترین رویکرد این دانشگاه عنوان کرده و افزودند: رسیدن به توسعه پایدار نیازمند بهبود و ارتقای نظام آموزشی و تعلیم و تربیت است و شاه کلید این امر حضور نیروی انسانی متعهد و متخصص در امر آموزش می باشد.

ایشان در ادامه با اشاره به نقش مهم و تاثیر گذار استاد و معلم در پیشرفت جامعه و با برشمردن صفات و ویژگیهای مقام شامخ معلم گفتند؛ اجر وافری برای اهل علم در نظر گرفته شده است که فقط خداوند قادر به پرداخت آن می باشد.

وی خاطر نشان کرد : انسان برای پرواز به سوی کمال به دو بال علم وایمان نیاز دارد و معلم که باید جاده کمال را به دیگران بیاموزد، بیش از دیگران به این دو امر مهم نیازمند است.

دکتر شافعی افزودند؛ معلمان باید در هر برهه ای ، شرایط زمانه را درک کنند و با قدرت ابتکار، خلاقیت و مهارت، خود سازی ، تهذیب نفس و دینداری سعادت جامعه را تضمین نمایند. از طرف دیگر اجتماع نیز باید بالاترین پایگاه و جایگاه را برای نظام آموزشی و معلمان خود در نظر بگیرد، زیرا کلید سعادت و خوشبختی ملت در دست آنهاست.

سپس حاج ماموستا حسینی ، امام جمعه شهرستان سقز در بیانات خود، با اشاره به روایتی از امام علی(ع) «هر کس که کلمه ای به من بیاموزد، مرا بنده خود کرده است» فرمودند، زندگی پیامبران و ائمه، سرلوحه و مبنای تعلیم و تربیت انسانهاست و این همان اصل آموزش بر پایه مبانی الهی می باشد.

ایشان حیات را دارای درجاتی دانست که هر کس به میزانی از این حیات بهره دارد و برخی افراد بهره بیشتری از حیات و هستی برده اند و در این میان معلمین نقش عمده و مهمی را دارا هستند.ایشان تربیت دینی دانشجویان را بر عهده یک نفر ندانست و آن را وظیفه عمومی همه اساتید و جامعه علمی دانشگاهی دانستند.

در ادامه مراسم آقای مهندس محسن بیگلری ، نماینده شهرستان های سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت یاد استاد شهید مطهری، عنوان نمودند؛ دانشگاه های سطح شهرستان و علی الخصوص دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با تمام پتانسیل های موجود تا به امروز در امر تعلیم و تربیت دانشجویان اهتمام کامل ورزیده و اساتید و معلمان این مرز بوم، رهروان به حق سیره نبی اکرم(ص) و قابل احترام و تکریم می باشند.

ایشان با اشاره به روایت « معلمی شغل انبیاست» لزوم رعایت اخلاق حرفه ای از جانب اساتید و  دقت لازم در انتخاب مدرسان توسط دانشگاهها را برای رسیدن به نظام آموزشی پویاتر لازم و ضروری دانستند.

سپس آقای مهندس علی اکبر ورمقانی معاونت استانداری و فرماندار ویژه شهرستان سقز اظهار داشتند؛ وظیفه آحاد ملت است که به معلم و استاد در تمام برهه های زمانی و ادوار زندگانی، احترام ویژه گذاشته، جایگاه، شان و مقام والای آنان را در تمام مراحل زندگی مدنظر داشته باشند.

ایشان افزودند جایگاه معلمین از منظر معنوی می بایست تقویت شود و جنبه های مادی، سوای نیاز واقعی این قشر زحمتکش نباید اصل قرار گیرد.

در خاتمه، مراسم با اجرای گروه دف نوازی و  اهدای لوح تقدیر به اساتید پیش کسوت، مدرسان و اعضای هیات علمی به پایان رسید.

پیوند‌های مفید

آمار بازدیدکنندگان