برگزاری همایش تجلیل از روحانیون پیشکسوت شهرستان سقز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقزبا حضور حضرت آیت الله حسینی شاهرودی نماینده محترم ولی فقیه در استان کردستان 1396/07/11

برگزاری همایش تجلیل از روحانیون پیشکسوت شهرستان سقز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقزبا حضور حضرت آیت الله حسینی شاهرودی نماینده محترم ولی فقیه در استان کردستان، مسئول مرکزبزرگ اسلامی غرب کشور و نماینده مردم‌ کردستان در مجلس خبرگان رهبری
همایش تجلیل از روحانیون پیشکسوت شهرستان سقزدر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید.
در این همایش حاج ماموستا حسینی امام جمعه شهرستان سقز بیان داشتند؛ اتحاد بین روحانیون تشیع و تسنن موجب خنثی شدن توطئه های دشمنان اسلام در ایران اسلامی گردیده و این امر جز در سایه تدابیر عالمانه مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) امکان پذیر نبوده است.
سپس آقای علی اکبر ورمقانی معاون استاندار و فرماندار شهرستان سقز به ایراد سخنرانی پرداخته و ابراز داشتند؛ حضور روحانیت در کنار مردم موجب تحکیم ارتباط مردم و روحانیون گردیده و روحانیون تسهیل دهنده در رفع مشکلات مردم می باشند.
مهندس ورمقانی در ادامه بیان داشتند؛ تمام مجموعه اداری شهرستان سقز گوش به فرمان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) آماده خدمت گزاری به نظام و مردم می باشند و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.
در ادامه آقای دکتر نقیبی رییس مرکز بزرگ اسلامی شهرستان سقز، هدف از این همایش را در وهله اول تجلیل از خدمات 50 ساله روحانیون شهرستان سقز بیان داشته و هدف نهایی این سمینار را تشویق و ترغیب جوانان به دینداری و یادگیری علوم دینی در جوانان اعلام نمودند.

سخنران اصلی و پایانی همایش حضرت آیت الله حسینی شاهرودی نماینده محترم ولی فقیه در استان کردستان سخنان خود را با حدیث مبارک«علما وارث انبیاء هستند» آغاز نمودند. ایشان هدف و تفسیر این حدیث را اینگونه بیان نمودند که روحانیون وظیفه دارند نسبت به تبیین، تفسیر، قرائت و روشنگری افکار مردم نسبت به کلام الهی همانند پیامبر اعظم(ص) جدیت در عمل داشته باشند و فرهنگ دینی را گسترش دهند.
ایشان افزودند؛ به گفته امام راحل(ره) «یکی از افتخارات انقلاب اسلامی ایران صادر کردن فرهنگ انقلاب  به جهان می باشد» و این همان هدف غایی انبیاء و به طبع آن روحانیون می باشد و روحانیون بایستی در خدمت به مردم پیش قدم بوده و بر اساس مسئولیت دینی و اجتماعی خود برای رضایت خداوند و مردم عمل نمایند.
آیت الله شاهرودی در ادامه بیان داشتند؛ امروزه به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران، کشورمان یکی از هشت قدرت اول جهان به حساب آمده که به لحاظ نظامی، استراتژیک و... از بسیاری از ابر قدرت های برتر می باشد و دشمنان ایران اسلامی به این واقعیت رسیده اند، تا زمانی که مردم و روحانیون در کنار هم باشند نمی توانند نفوذی در انقلاب داشته باشند و به اهداف شوم خود برسند.
ایشان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) «ناتوی فرهنگی یک جنگ تمام عیار است» بیان داشتند تهاجم فرهنگی وجنگ نرم برای دور کردن مردم از دین و ارزشهای دینی طراحی شده و جامعه روحانیت بایستی با یاری پیشکسوتان روحانیت راه نفوذ و اجرای توطئه های دشمنان را سد نماید.
در پایان همایش از روحانیون پیشکسوت شهرستان سقز تجلیل و تقدیر به عمل آمد.