دیدار اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان سقز 1396/08/13

در راستای محکومیت سخنان سخیف رییس جمهور آمریکا و در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صورت گرفت.

اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان سقز دیداری داشتند. در این دیدار آقای دکتر کیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، ضمن تبریک روز دانش آموز و محکوم کردن سخنان سخیف و بی اساس رییس جمهور آمریکا  ابراز داشت؛ یاوه گویی و اتهامات آقای ترامپ نشان از استیصال و ضعف بنیادی آمریکا در مقابل قدرت مثال زدنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دارد .
ایشان بیان نمود؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با رویکرد استکبار ستیزی و حمایت از مستضعفین، مأمن و فریاد رس تمامی آحاد امت اسلامی است. دکتر شافعی در ادامه گفت؛ خدمات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تنها محدود به حوزه نظامی و تامین امنیت نبوده بلکه این نیروی مقدس در حوزه های اجتماعی و فرهنگی نیز منشاء خدمات بسیاری بوده و با فرهنگ سازی و تقویت فرهنگ اسلامی از معضلات و آسیب های بسیاری جلوگیری نموده است.
سپس جناب سرهنگ یعقوب صفاری فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان سقزضمن قدردانی از هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز و تبریک یوم الله 13 آبان، یاد و خاطره شهیدان ایران اسلامی را گرامی داشته و ابراز داشت؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درد آشنای مردم بوده و هدف نهایی فعالیت این نهاد خدمت رسانی به آحاد مردم است.

ایشان با اشاره به وحدت موجود در ایران اسلامی یکی از مهمترین ماموریت های سپاه پاسداران را مدیریت کردن وحدت امت اسلامی، عنوان نموده و اعلام داشت؛ دانشگاه به عنوان محیط علم آموزی و فرهنگ سازی بایستی مسیر این ماموریت را برای سپاه پاسداران هموار نماید.
در پایان این دیدار لوح سپاس به رسم یاد بود و برای قدردانی از تلاش های فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درشهرستان سقز از طرف هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز تقدیم گردید.