برگزاری کارگاه آموزشی کارآفرینی و راه اندازی کسب ‌و کار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1396/06/12

کارگاه آموزشی کارآفرینی و راه اندازی کسب ‌و کار در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزارگردید. در این کارگاه که با تدریس کارآفرین برتر کشوری، آقای دکتر هادی ویسی عضو هیات علمی دانشگاه تهران و با حضور جمعی از صاحبان ایده شهرستان سقز همراه بود نحوه راه اندازی یک کسب و کار دانش بنیان وچگونگی اجرایی نمودن آن بررسی و به بحث و گفتگو گذاشته شد.
آقای دکتر هادی ویسی درباره نحوه ایجاد شرکت های دانش بنیان، نحوه شراکت در کسب و ­کار، سازماندهی طرح های دانش بنیان، مراکز حامی طرح و هم چنین میزان حمایت نهاد مختلف از ایده ها و طرح های قابل اجرا در زمینه های گوناگون مطالب ارزنده ای را ایراد کردند.
ایشان در ادامه لزوم مخاطب سنجی و یافتن جامعه هدف را یک از مهمترین و اساسی­ترین ارکان اجرایی نمودن طرح ها و موفقیت در کسب و کار دانش بنیان عنوان نمودند. دکتر ویسی در ادامه اظهار داشت؛ شراکت و همکاری با افراد قابل اعتماد و متخصص در دراز مدت می تواند راه پیشرفت در کسب و کار را فراهم کند و افراد را از شکست و ناامیدی دورنماید.
این کارگاه با استقبال دانشجویان و علاقه مندان به حوزه های کسب و کار و کار آفرینی روبرو گردید.