انتصاب مسئول گزینش دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1397/06/04

جلسه معارفه مسئول گزینش دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با حضورآقای غلامحسین رازانی مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان، آقای دکتر کیوان شافعی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز و جمعی از مدیران این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر کیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و شهدای گلگون کفن انقلاب اسلامی و تبریک روز کارمند، ابراز داشت:یکی از دستگاه های اجرایی هر سازمان که سلامت نظام اداری آن مجموعه را تضمین  و محیطی امن در یک سازمان ایجاد می کند، هسته گزینش می باشد و افردی که در این هسته مشغول به فعالیت می باشند، دارای عدالت، رافت اسلامی و تقوابوده و وظیفه بسیار سنگینی را برعهده دارند.

ایشان در ادامه گفت: بخش عمده‏ اى از موفقيت ‏سازمان بستگى به افرادى دارد كه در آن سازمان به كار اشتغال دارند و این افراد بايد شايستگى و توانايى انجام كارها، براساس اهداف سازمان را داشته باشند، در این راستا هسته گزينش، بنابر وظيفه قانوني خود سعي مي‌كند افراد داراي صلاحيت را شناسايي و به عنوان افراد واجد شرايط به سیستم اداري معرفی نماید.

سپس آقای غلامحسین رازانی مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی گفت: رسالت اصلی گزینش، حفظ کرامت افراد و دانشگاه است و رعایت عدالت، صیانت از حقوق افراد، اخلاق مداری، حفظ حریم افراد بدور از هرگونه افراط و تفریط با امانتداری و تقوا، در این حوزه بسیار مهم است.
در پایان جلسه آقای دکتربهاء الدین رحمانی عضوهیات علمی واحد سقز با حکم مدیرکل گزینش سازمان مرکزی دانشگاه‌ آزاد اسلامی به عنوان مسئول دفتر گزینش این واحد دانشگاهی منصوب شدند.