اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به همراه فرماندهی محترم سپاه پاسداران و مسئول بسیج اساتید و دانشجویان شهرستان به مناسبت ایام دهه مبارک فجر دیداری با خانواده شهداء سقز داشتند. 1396/11/16

آقای سرهنگ جمشید رضایی فرمانده سپاه پاسداران شهرستان سقز در این دیدارها ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقام اسلام، خانواده معظم شهدا را الگو و مظهر صبر و ایستادگی دانست و گفت: ملت غیور ایران همواره قدردان شهدا هستند و آرامش و امنیت امروز ایران مدیون خون شهداست.
ایشان اذعان داشت: همه ما مدیون و مرهون ایثارگری شهدا در طول دوران دفاع مقدس هستیم و افتخارات امروز ما در عرصه های مختلف مرهون خون پاک آن والامقامان است و امنیت امروز ایران اسلامی حاصل رشادت های رزمندگان، جانبازان و شهدای ما در هشت سال جنگ تحمیلی است و ما وظیفه داریم رهرو شایسته ای برای شهیدان باشیم.

سپس آقای دکتر کیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، ضمن گرامیداشت ایام‌الله دهه‌فجر گفت: این ایام فرصت مغتنمی است تا دستاوردهای انقلاب اسلامی به آحاد جامعه به ویژه جوانان بازگو شود تا آنها بدانند که این انقلاب با تحمل چه زحماتی به دست آمده است  و شهیدان رسالت خودشان را در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی به انجام رساندند و همواره  از نظرگاه حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی در یاد و خاطره ملت ایران می ماند.
وی با اشاره به اینکه تکریم خانواده‌های شهدا از وظایف همه ماست، افزود: امروز هر چه داریم از خون شهدا و جانفشانی جانبازان است ودر این دیدارها همه مسوولان از روحیه‌ی صبر و ایثار شما خانواده‌ها درس می‌گیرند و آن را سرلوحه‌ی امور خود قرار می‌دهند و در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز تمام توان خود را در رفع مشکلات و تسهیل امور دانشجویان خانواده معزز شهدا بکار بسته است.
در پایان دیدار، از خانواده های شهیدان احمدی پور و خسروی تجلیل به عمل آمد.