نشست هم اندیشی دانشجویی با موضوع«دانشجو کیست؟ دانشگاه کجاست؟» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید. 1396/11/15

به مناسب فرارسیدن دهه مبارک فجر، نشست هم اندیشی دانشجویی با موضوع«دانشجوکیست؟دانشگاه کجاست؟» با حضور معاون محترم سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان سقز، اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز، اساتید و دانشجویان دانشگاه­های شهرستان سقز، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار گردید.
در این نشست آقای کامیل کریمیان معاون محترم سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان سقز، ضمن تبریک فرارسیدن ایام مبارک دهه فجر، ابراز داشت: تأثیردانشمندان ایرانی در پیشرفت علم جهانی مشهود است و بخشی از توسعه علم جهانی مدیون علوم اسلامی و دانشمندان این سرزمین می­ باشد.
ایشان با اشاره به این که اساس توسعه پایدار تمام جوامع، اندیشه ورزی و تولید علم است و علم آموزی، خرد گرایی و تولید علم باید در راس امور دانشگاه­ها باشد، بیان داشت: امروزه دانشجو باید نسبت به تغییر ماهیت خود و رسالت اصلی دانشگاه­ها آگاه باشد و با رغبت تمام به علم آموزی و تولید علم بپردازد تا در برابر مسایل اجتماعی حساس، پرسشگر و مطالبه­ گر عمل کند و با حضور در تشکل­­های دانشجویی در تبیین تحولات اجتماعی سهیم باشد.
آقای کریمیان در ادامه با اشاره به لزوم بسترسازی مسئولان و رؤسای دانشگاه­ها برای رونق بخشی به فعالیت تشکل­های دانشجویی، اذعان داشت: دانشگاه بایستی نسبت به نقد علمی عملکرد جریان ها اقدام نموده و دانشجو باید با سرزندگی و روحیه پژوهشگری در راستای تبیین تحولات کشور نقش آفرینی کند.
سپس آقای دکتر کیوان شافعی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن خیر مقدم به حاضران در جلسه و با تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر، اذعان داشت: کارکردهای دانشگاه ، کارکردهایی کلیدی و تأثیر گذار بوده و دانشگاه مکان دانش افزایی و تولید علم و پیش قدم در تولید گفتمان  و جریان سازی است.
ایشان ضمن اشاره به معانی علم تحت عنوان؛ دانش وآگاهی در مقابل جهل، و علم به معنای یافتن روابط بین پدیده ها، ابراز داشت: ایجادتوسعه پایدار درجامعه یکی از اهداف­ اصلی دانشگاه می ­باشد و مراکز دانشگاهی نقش­ کلیدی در تقابل با تهاجمات سیاسی، فرهنگی، دینی و علمی دارند و دانشجو به عنوان یکی از ارکان اصلی دانشگاه وظایفی چون؛ علم آموزی «جهت رسیدن به قله­ های رفیع علمی»، کسب معرفت در حوزه­های مختلف«جهت مشارکت در حل مسایل جامعه» و کسب اگاهی در زمینه های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی«جهت هموار کردن مسیر توسعه پایدار جامعه» دارد و بایستی با انجام درست این وظایف به سه هدف و آرمان دانشجو یعنی؛ اسکتبار ستیزی، استقلال طلبی و عدالت خواهی جامه عمل بپوشاند.