نشست هیات رییسه و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با فرماندهی و کارشناسان نیروی انتظامی شهرستان سقز به مناسبت هفته نیروی انتظامی 1396/07/20

هیات رییسه و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به مناسبت هفته نیروی انتظامی با فرماندهی و کارشناسان نیروی انتظامی شهرستان سقز نشستی با محوریت آسیب های اجتماعی و فضای مجازی برگزار نمودند.
در این نشست آقای دکتر کیوان شافعی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی به حافظان امنیت و آرامش در جامعه، اظهار داشتند؛ امروزه به واسطه توسعه ارتباطات در فضای مجازی و عدم محدودیت در استفاده از فضای مجازی، خانواده ها و خصوصا جوانان ما با تهدیدهای زیادی روبرو هستند و آگاهی بخشی از این تهدیدها می توان در پیشگیری از جرایم و عواقب ناخواسته آن کمک زیادی به خانواده نماید.
ایشان در ادامه ابراز داشتند؛ دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای تفاهم نامه بین این دانشگاه و نیروی انتظامی، آمادگی همکاری در زمینه های علمی، اجتماعی و فرهنگی به نیروی انتظامی را داشته و تعامل این دو نهاد می تواند در کاهش آسیب های اجتماعی بسیار تاثیر گذار باشد.

سپس آقای سرهنگ برزو تجاری فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سقز ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز به خاطر همکاری و تعامل با این ارگان، ابراز داشتند؛ با توجه به روز شمار هفته نیروی انتظامی و فرارسیدن روز دانش بنیانی، پژوهش محوری و توانمندی، برگزاری این هم اندیشی در محیط دانشگاه ضروری بوده است.
ایشان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله العالی) «دانشگاه مرکز تحول جامعه است» افزودند؛ دانشگاه به عنوان مغز متفکر جامعه می تواند با مسئولیت خواهی از پلیس، فرهنگ سازی آشنایی با آسیب های و تهدیدهای اجتماعی را در راستای حل معضلات آن نهادینه کند.
ایشان با معرفی شماره 197 به عنوان پلیس تمام وقت استانی در جهت دریافت پیشنهادات و انتقادات، شکایات ودریافت بازخورد آن، خواستار تعامل همه جانبه اساتید دانشگاهی با پلیس گردید.
در پایان متن تفاهم نامه بین دو ارگان توسط نمایندگان هر دو سازمان به امضاء رسید.